Gevelrenovatie

Schenk uw woning, gevel, muur, ... een nieuw leven. In ons klimaat hebben gevels het vaak hard te verduren.

Door het renoveren van uw gevel, laat u uw woning er als nieuw uitzien en voorkomt u ongemakken en gebreken. Wanneer uw buitenmuur scheuren bevat of de voegen begeven het, is het zaak om er snel bij te zijn. Renovatie is er in verschillende vormen, afhankelijk van wat de staat is van uw gevel. U laat bijvoorbeeld de gevel opnieuw voegen, gevelstenen vervangen of dorpels vernieuwen. Het is ook mogelijk om alleen het voegwerk te herstellen. De meest gebruikte vormen van gevelrenovatie zijn:

  • Gevel voegen
  • Voegen uitslijpen of uithakken
  • Voegen herstellen
  • Schoorsteen renoveren

Gevelrenovatie is het volledig herstellen en vernieuwen van de buitenmuur. Onder gevelrenovatie vallen zowel het schoonmaken van gevels als het bijwerken van het voegwerk, en het impregneren van het volledige oppervlak.

Het is van belang om gevelrenovatie op tijd uit te voeren, om veel schade te voorkomen en uzelf geen onnodig hoge kosten te verplichten. Bovendien zorgt een sterke gevel voor bescherming tegen regen en vorst. Er zijn een aantal soorten renovatie, zoals het vervangen van de gevelstenen, dorpel vervangen of voegen herstellen. Afhankelijk van de staat van uw gevel, kiest u een methode voor het renoveren.

U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een eigen stelling, het uitslijpen, reinigen en hervoegen van uw oude en beschadigde gevels. Nadien wordt een hydrofuge (vochtwerende bescherming) aangebracht.

Dit met vakmanschap, alles in eigen beheer, aandacht voor eindafwerking.

Meer informatie nodig?

Hebben we u overtuigd om met ons te werken? Neem vrijblijvend contact op met ons

Als u vragen heeft, staan wij voor u klaar. U kunt ons bellen of e-mailen.

Contact formulier +32 484 51 19 79