Gevelreiniging

Schenk uw woning, gevel, muur, ... een nieuw leven. In ons klimaat hebben gevels het vaak hard te verduren.

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de buitenmuur. Het is een klus die steeds vaker gedaan wordt, omdat men gaat inzien dat het onderhoud aan hun gevel belangrijk is. Zo wordt namelijk toekomstige schade, zoals scheuren in de buitenmuur of broze voegen, voorkomen. Het reinigen van de gevel is er in verschillende vormen. De meest gebruikte vormen zijn stoomreinigen, of stoomcleanen, chemisch reinigen en zandstralen. Welke u het beste gebruikt, hangt af van de soort aanslag en de hardnekkigheid op uw gevel. Gevelreiniging verlengt de levensduur van uw gevel en laat uw woning stralen.

Het schoonmaken van gevels kan met behulp van een aantal reinigingstechnieken. Iedere techniek heeft z’n eigen voor- en nadelen. Welke methode er gebruikt wordt voor gevelreiniging, is afhankelijk van het type ondergrond en de soort vervuiling.

Bij oudere woningen is een agressieve reinigingsmethode, zoals zandstralen, geen optie omdat dit het oppervlak meer beschadigt.

Daarom is het erg belangrijk om uw gevelreiniging over te laten aan een erkende gevelrenovatie specialist, zodat u er zeker van bent dat de reiniging op een juiste manier gebeurt.

U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een eigen stelling, het uitslijpen, reinigen en hervoegen van uw oude en beschadigde gevels. Nadien wordt een hydrofuge (vochtwerende bescherming) aangebracht.

Dit met vakmanschap, alles in eigen beheer, aandacht voor eindafwerking.

Meer informatie nodig?

Hebben we u overtuigd om met ons te werken? Neem vrijblijvend contact op met ons

Als u vragen heeft, staan wij voor u klaar. U kunt ons bellen of e-mailen.

Contact formulier +32 484 51 19 79