Uw partner in succes

Onze diensten

We hebben heel bewust gekozen om ons te specialiseren in gevelwerken. Daardoor kunnen wij U een onberispelijke service bieden en werken afleveren van topkwaliteit gebaseerd op expertise, ervaring en vakmanschap. Deze visie levert gevelwerken waar we echt trots op kunnen zijn.

Voegwerken

Voegen is heel secuur werk, waarbij het essentieel is een goed oog voor detail te hebben. Het gaat er niet alleen om een gevel mooi te maken, maar vooral om ervoor te zorgen dat hij de woning kan beschermen.

Gevelrenovatie

Een gevelrenovatie omvat het herstellen en of vervangen van gevelsteen, Franse steen, beton herstellingen, gebarsten blauwstenen plinten en dorpels en het herstellen van beschadigingen.

Gevelreiniging

Zowel chemisch reinigen van de gevelsteen of zandstralen door hydropneumatisch waterstralen met toevoeging van Noorse mineralen. Op deze manier wordt de gevelsteen op een zachte manier gereinigd.

Gevelbescherming

Uw gevel heeft heel wat te verduren door heen de jaren. Alle soorten weeromstandigheden, maar vooral vocht kan daarbij een grote boosdoener zijn. Met waterdichting geeft u uw gevel de beste bescherming.

Zandstralen

Zandstralen van een gevel is een krachtige werkwijze om de meeste vormen van vervuiling te verwijderen. Dit werkt bijvoorbeeld erg goed bij zware verontreiniging, zoals graffiti en roet.

Service

Een persoonlijke aanpak in functie van uw plannen. We hechten veel belang aan een eerlijke en open dialoog.

Kwaliteit

We bereiden het project grondig voor en maken strikte afspraken met de klant over de uitvoering van de werkzaamheden.

Aflevering

Wij komen onze beloftes na en leveren in de afgesproken termijn en we werken steeds in functie van de tevredenheid van de klant.

Advies

Toegewijde persoonlijke begeleiding en een nauwe samenwerking met de klant aan huis.